Vă reamintim ca locația Cursului GPATI de anul acesta este IULIUS CONGRESS HALL (Str. Piața Consiliul Europei, Nr. 2) 

Aplicatia dedicata cursului a fost lansata si este disponibila atat pe Android cat si pe iOS. Puteti accesa aplicatia scanand unul dintre urmatoarele coduri QR si introducand numele evenimentului, care este "ati2019".

  

De asemenea, va anuntam ca vor fi puse in mod gratuit la dispozitia participantilor, transferuri catre si de la locatia evenimentului, si diferite hoteluri din Timisoara, conform celor rutelor si orarului urmator:

 

Stimați colegi, dragi prieteni,

 

Vă rog să ne permiteți să vă mulțumim încă odată pentru că anul trecut ne-ați fost alături la Chișinău într-un număr record de mare.
Anul acesta revenim la Timișoara în perioada 26 - 28 Septembrie 2019 pentru tradiționalul Curs Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă – ediția a XVII-a.

 

Avem alături în continuare Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă “Aurel Mogoşeanu” Timişoara în strânsă colaborare cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş" Timişoara şi Societatea de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România. 

 

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianță elegantă și modernă și dorim să vă oferim o manifestare științifică memorabilă. Avem convingerea că lectorii de excepție din lume pe care i-am invitat și de această dată împreună cu participarea tuturor specialiștilor români vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră.

 

Dorim din tot sufletul ca și in acest an să organizăm un eveniment de succes și vom fi onorați de participarea dumneavoastră la această manifestare.

 

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Timișoara într-o locație nouă, inedită, modernă, cu dotări de ultimă generație ce se vor plia pe necesitățile și dorintele unui eveniment de anvergură. Iulius Congress Hall este cadrul potrivit pentru idei și vise la înălțime!

 

Cu deosebit respect,

 

Preşedinte Curs,

Prof. Dr. Dorel SĂNDESC

 

Director Curs,

Conf. Dr. Ovidiu BEDREAG