În attn. studenților: * Numărul locurilor gratuite a fost epuizat! Vă mulțumim pentu înțelegere și vă așteptăm cu drag la Timișoara.

** Studenții, doctoranzii, medicii pensionari și rezidenții sub vârsta de 35 de ani trebuie să prezinte: copie a unui document oficial cerut supraveghetorului. Trebuie prezentată în momentul efectuării înregistrării/plății – trimisă pe email la biroul de înregistrare: alin.ciuta@palomatours.com.

 

Dacă doriți să efectuați PLATA PRIN TRANSFER BANCAR, vă rugăm să folosiți informațiile de mai jos. Toate comisioanele de tranzacționare trebuie achitate integral de către participant:

 

Beneficiar: PALOMA TOURS, Cod Fiscal: RO3801712

Cont IBAN pentru plăți în RON: RO 60 RNCB 0072 0265 7226 0430

Cont IBAN pentru plăți în EURO: RO 33 RNCB 0072 0265 7226 0431

Banca / SWIFT: BCR România / RNCBROBU

Detalii transfer: “Taxă participare ATI 2019 + Numele Dvs.”

 

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți dovada organizatorilor, pe adresa de email: alin.ciuta@palomatours.com.

 

Înregistrarea online prin completarea formularului de pe site este OBLIGATORIE; iar după primirea dovezii de plată înregistrarea dvs. devine validă și veți primi o scrisoare de confirmare pe adresa completată la înregistrare. 

Pași de urmat pentru înregistrarea online: După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați "numărul ordinului de plată și data" și apoi să Confirmați.

 

Dacă doriți factură pe persoană juridică (SRL, CMI, PFA, PFI etc.) vă rog să trimiteți un email la alin.ciuta@palomatours.com cu datele de facturare (nume companie, CUI, adresă) după efectuarea plății.